Rob Kardashian lihoi eron jälkeen – karistaa kilojaan superdieetillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian erosi äskettäin popkaunotar Rita Orasta ja soimasi kovin sanoin entistä kultaansa julkisesti. 26-vuotias mallikomistus lihoi runsaasti eron jälkeen nautittuaan paljon hyvää ruokaa.

Nyt Robert on kuitenkin saanut kuntoiluintonsa takaisin kauniiden naisten ansiosta. Hän aloitti 108-kiloisena miehenä treenikuurin, ja on jo onnistunut pudottamaan muutamia kiloja juoksulenkkien ja vähähiilihydraattisen dieetin avulla.

– Laihduin viime viikolla kolmisen kiloa. Yritän laihtua 18 kiloa. Se on pienoinen matka, mutta kaikki toimii. Olen nyt 108-kiloinen, kertoi Robert Kardashian Us Weekly -lehdelle.

Kardashian yrittää päästä takaisin ihannepainoonsa heinäkuuhun mennessä. Hän on dokumentoinut urakkaansa myös Twitter-bloginsa päivityksillä.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat hänen isosiskonsa Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.