Pidätyskuvat kertovat miten Lindsay Lohan on muuttunut viime vuosina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan selvisi tällä viikolla lähes varmasta vankilatuomiosta – jälleen kuin ihmeen kautta. Naisen tuorein pidätyskuva on kuitenkin julkaistu Santa Monican poliisin toimesta, ja näitä kuvia neitokaisella alkaa olemaan jo aikamoinen nippu.

Viimeisimmässä pidätyskuvassa Lohan näyttää varsin tyytymättömältä tilanteeseen. Kuva otettiin, kun hän oli valehdellut poliiseille ja jäänyt siitä kiinni. Lohan on kuvassa kuitenkin huomattavasti enemmän itsensä näköinen vuoden 2011 vuoden otoksessa, jolloin naisella sanottiin menevän alkoholinkäytön suhteen todella lujaa. Naisen rekisteristä löytyy pidätyskuvia aina vuoteen 2007 saakka. Kuvista huomaa myös neitokaisen hurjan muodonmuutoksen.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa.