Älä tyhjennä minibaaria helsinkiläishotelleissa – yksi maailman kalleimmista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Hotellijatkot tarkoittavat lähes poikkeuksetta minibaarin tyhjentämistä. Tämä voi kuitenkin tulla hyvin kalliiksi riippuen siitä, missä maassa bailuja pitää.

Minibaarin laskun suuruus ei välttämättä kerro suoranaisesti siitä, kuinka paljon olet baarin antimia nauttinut, vaan siitä missä olet lomasi viettänyt. Daily Mail on nyt listannut kalleimmat ja edullisimmat minibaarit maittain.

Kalleimmat minibaarit löytyvät Moskovasta, jossa pähkinäpussin hinta kohosi 9,30 euroon. Samankaltaisen antimen arvo oli halvimpien minibaarien kunniaa kantavan Cape Townin hotelleissa vain 1,4 euroa, eli liki kahdeksan euroa halvempi kuin Moskovassa.

Edulliset minibaarit antimet löytyivät TripAdvisorin tekemän vertailun mukaan myös Jakartasta, Marrakechistä ja Taipeistä. Helsinki listattiin sen sijaan kalliimpien minibaarikaupunkien, eli Pariisin, Tukholman ja Tokion joukkoon.