Beyonce ryhtyi malliksi – kaula-aukko ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Beyonce viimeistelee parhaillaan viidettä Mrs. Carter -sooloalbumiaan, joka julkaistaan huhtikuussa. Taannoin levyn väitetty kappalelista vuosi internetiin. Vuodon epäillään myös olevan laulajakaunottaren levy-yhtiön suunnittelema mainostemppu.

Beyoncen huhuttiin alkuvuonna olevan erään kansainvälisen vaateketjun tuorein mainoskasvo. Huhut osoittautuivat nyt todeksi, sillä yhtiö on paljastanut tähden ensimmäisen ketjulle tekemän mainoskuvan. Bahamalla otetussa kuvassa laulajatar poseeraa aurinkoisella uimarannalla yllään kaula-aukkoa auliisti paljastava avonainen paita.

beyonce21032013a

beyonce21032013b

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.