Farrah Abraham jäi kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan suositun Teen Mom -realitysarjan teiniäiti Farrah Abraham järkytti äskettäin sosiaalisessa mediassa lasten vanhempia. Neito kertoi nimittäin vahanneensa kolmevuotiaan Sophia-tyttären kulmakarvat, koska halusi parantaa lapsensa ulkonäköä.

Nyt 21-vuotias teiniäiti on jälleen sekoillut – tällä kertaa tosin liikenteessä ja alkoholin vaikutuksen alaisena. Farrah ajeli humalassa Nebraskassa Omahan kaupungin kaduilla aamuyöllä, ja törmäsi melkein poliisiautoon.

Poliisi pisti Abrahamin puhallustestiin ja neito puhalsikin 1,47 promillea, mikä ylittäisi Suomessa jo törkeän rattijuopumuksen rajan. Nebraskan osavaltion 0,8-promillerajan hän ylitti miltei kaksinkertaisesti.

TMZ-sivuston mukaan tähden Sophia-tytär ei ollut hänen seurassaan autossa kiinnijäämishetkellä. Ennen ajeluaan neito kirjoitti Twitter-blogiinsa sekavan viestin ja pyysi fanejaan lähettämään hänelle olutta.

Farrah Abraham maksoi 16.000 dollaria, eli 12.600 euroa, nenäleikkauksesta. Hänen nenänsä muotoiltiin uudelleen. Lisäksi hänen poskiinsa on asennettu implantit. Operaation suoritti plastiikkakirurgi Michael Salzhauer. Farrah Abraham on tehnyt töitä myös mallina. Teiniäiti kohtasi vuonna 2008 järkyttävän tragedian, kun hänen tyttärensä isä Derek Underwood menehtyi auto-onnettomuudessa vain kaksi kuukautta ennen Sophia-vauvan syntymää.