Lindsay Lohanin vankilatuomio vaihtui vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokainen uhkasi taannoin joutua vankilaan, sillä syyttäjät vaativat hänelle 240 päivän tuomiota poliiseille valehtelemisesta ja koeajan määräysten rikkomisesta.

Kerroimme kuitenkin muutama päivä sitten, että 26-vuotias näyttelijätär onnistui kuitenkin välttämään vankeustuomion. The Sun -lehden mukaan Lindsay Lohan myönsi oikeudessa holtittoman ajamisen ja poliiseille valehtelemisen, jonka seurauksena hänet on nyt passitettu 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon. Lisäksi hänen täytyy suorittaa 30 vuorokautta yhdyskuntapalvelua ja hänelle tullaan suorittamaan säännöllisiä huumetestejä.

– Tämä on tässä. Jos rikot koeajan määräyksiä vielä kerran, me emme tule käymään tätä keskustelua enää uudelleen. Toivomme sinun ottavan nämä ehdot vakavissaan, tuomari James Dabney varoitti Lohania.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.