Murtomies iski kännissä kirkkoon – poliiseilla ei ollut vaikea urakka

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia rikoksista, joissa rakennuksiin on murtauduttu mitä erikoisimmin motiivein. Taannoin uutisoimme esimerkiksi pornotähdestä, joka murtautui palolaitokselle ja masturboi palomiesten varusteille.

Nyt missourilainen 24-vuotias Andrew Steven Jung on pidätetty hänen murtauduttuaan St. Petersin Katoliseen kirkkoon St. Charlesin kaupungissa. Erikoisen tapauksesta tekee se, että arvoesineiden sijaan mies varasti ainoastaan jäätelöä kirkon pakastimesta.

Reverfront Times -lehden mukaan syyllisen löytäminen ei ollut paikallisille poliiseille vaikeaa. Jung nimittäin löydettiin vaeltamasta noin kolmen korttelin päästä rikospaikalta kasvot ja vaatteet jäätelön tarhrimina. Myös miehen baseball-lippis löytyi rikospaikalta.

Jäätelönarkomaaniksi itseään tituleeraava Andrew oli viranomaisten mukaan kirkkoon murtautuessaan humalassa. Miestä syytetään murtovarkaudesta ja omaisuuden vahingoittamisesta. Jung on jo aikaisemmin tuomittu ehdonalaiseen rangaistukseen toiseen kirkkoon suoritetusta murrosta.