Murtomies iski kännissä kirkkoon – poliiseilla ei ollut vaikea urakka

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia rikoksista, joissa rakennuksiin on murtauduttu mitä erikoisimmin motiivein. Taannoin uutisoimme esimerkiksi pornotähdestä, joka murtautui palolaitokselle ja masturboi palomiesten varusteille.

Nyt missourilainen 24-vuotias Andrew Steven Jung on pidätetty hänen murtauduttuaan St. Petersin Katoliseen kirkkoon St. Charlesin kaupungissa. Erikoisen tapauksesta tekee se, että arvoesineiden sijaan mies varasti ainoastaan jäätelöä kirkon pakastimesta.

Reverfront Times -lehden mukaan syyllisen löytäminen ei ollut paikallisille poliiseille vaikeaa. Jung nimittäin löydettiin vaeltamasta noin kolmen korttelin päästä rikospaikalta kasvot ja vaatteet jäätelön tarhrimina. Myös miehen baseball-lippis löytyi rikospaikalta.

Jäätelönarkomaaniksi itseään tituleeraava Andrew oli viranomaisten mukaan kirkkoon murtautuessaan humalassa. Miestä syytetään murtovarkaudesta ja omaisuuden vahingoittamisesta. Jung on jo aikaisemmin tuomittu ehdonalaiseen rangaistukseen toiseen kirkkoon suoritetusta murrosta.

Uusimmat