Nainen käveli unissaan yli 14 kilometriä – poliisipartio perään

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Eräs hämmentävimmistä unihäiriöistä lienee unissakäveleminen. Henkilö ei usein muista unissakävelyään jälkikäteen. Hän voi myös herätä kesken kävelynsä ja ihmetellä löytäessään itsensä täysin väärästä paikasta.

Nyt eräs brittinainen huolestutti perheensä lähtemällä nokostensa aikana kävelyretkelle. Joy Griggin unissakävely meni niinkin pitkälle, että hän asteli tiedostamattomassa tilassa ulos talostaan ja käveli huikean yli 14 kilometrin matkan.

Keittiön ikkunasta kiivennyt nainen löytyi Cornwallista poliisietsintöjen jälkeen. Richard-aviomiehen kerrotaan olevan huojentunut, kun vaimo saatiin unissakävelymatkaltaan takaisin kotiin.

– On upeaa, että hän löytyi. Hän on juuri nyt sairaalassa. Haluamme vain toipua tästä ja saada asiat jälleen normaaliksi, kertoi mies Daily Telegraph -lehdelle.