Amber Rose uhkeana – tältä näyttää synnytyksen jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodoistaan tunnettu mallikaunotar Amber Rose synnytti kolme viikkoa sitten esikoislapsensa. Poikalapsen nimeksi tuli Sebastian Taylor Thomaz. Lapsen isä on Rosen kihlattu, räppäri Wiz Khalifa.

Nyt 28-vuotias Amber Rose on julkaissut ensimmäisiä Twitter-kuvia muodokkaasta vartalostaan sitten lapsensa synnytyksen. Neitokainen esiintyy otoksissa punaisessa ihonmyötäisessä mekossa, joka tuo esille hänen uhkean povensa.

– Kolme viikkoa Sebastianin synnytyksen jälkeen ja oloni on upea, kirjoitti Amber Rose blogiinsa kuvan oheen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber olikin jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.