Beyonce katuu laihduttamista – tulos lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce kertoi vastikään lihoneensa ensimmäisen raskautensa aikana 27 kiloa. Hän onnistui pääsemään kiloistaan eroon huiman nopeasti ja esiintyi ensimmäisen kerran jo kolme kuukautta synnytyksen jälkeen.

Nyt supertähti on kertonut Shape-lehdelle katuvansa nopeaa laihduttamista. Beyonce ei jälkikäteen ajatellen arvosta tapaa, jolla hän pakotti itsensä hoikistumaan synnyttämisen jälkeen. Hän paljasti myös samalla, ettei ole luonnostaan hoikka ihminen. Neitokaisen upea vartalo onkin kovan työn tulos, joka nähdään kyseisen lehden uusimmassa kansikuvassa seksikkäässä sporttiasussa.

beyonce21032013c

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli Super Bowl -esityksessä paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.