Elastinen maalattiin ketsupilla – todella upea lopputulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyneimpien hiphop-artistien kärkikaartiin lukeutuva Elastinen teki äskettäin paluun sooloartistina. Hänen Iisii-singlensä on soinut viime aikoina mukavasti radioissa ja seuraava soololevykin on tuloillaan. Nyt Elastinen nähdään hieman yllättävässä paikassa.

Taiteilija Nathan Wyburn käväisi äskettäin Suomessa Felix-ketsuppimerkin järjestämässä tilaisuudessa. Wyburn on tunnettu myös siitä, että hän tekee ketsupista taidetta ”maalaten” sillä ihmisten muotokuvia. Nyt tällaisen maalauksen kohteeksi on päässyt myös Elastinenn.

Kuva: Facebook.com/SuomiFelix
Kuva: Facebook.com/SuomiFelix

Elastinen on työstänyt soolomateriaaliaan jo pidemmän aikaa. Mies on luonnollisesti innoissaan paluustaan soolouralle. Uuden materiaalin myötä hän suuntaa perinteiseen tapaan myös tien päälle.

– Oon itse todella innoissani. Jatketaan aika lailla siitä mihin viimeksi soolohommissa jäätiin. Matsku on varmaan vähän sitä mitä jengi multa odottaakin. Biisi kertoo bileistä ja illoista. Se on vertauskuvallisesti ihan koko mun elämänasenne, eli eilen oli elämän hienoin ilta ja tänään on vielä parempi. Koko ajan tähdätään korkeammalle ja eteenpäin, Elastinen kertoi Staralle.