Kuvapaljastus Kummisedän kulisseista: Marlon Brando käytti lunttilappuja!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmennyt näyttelijätähti Marlon Brando kuuluu eräisiin elokuvamaailman ikimuistetuimmista ikoneista. Hän teki uransa ehkä vaikuttavimman roolin Kummisetä-elokuvan Vito Corleonena ja voitti roolistaan myös parhaan miesnäyttelijän Oscar-palkinnon.

Nyt kyseisen kulttielokuvan kuvauksista on levinnyt verkossa yllättäviä kuvatodisteita. Huolimatta näyttelijän lahjoistaan ja karismastaan Marlon Brandolla oli mitä ilmeisimmin ongelmia muistaa vuorosanojaan ulkoa. Otoksessa nähdään nimittäin mies yhdessä vastanäyttelijänsä Robert Duvallin kanssa.

Duvall auttaa Brandoa tämän vuorosanojen kanssa pitelemällä isoa lunttilappua. Näyttelijälegendan kerrotaan käyttäneen useissa rooleissaan muistilappuja, jotta voisi eläytyä vapaammin ja spontaanimmin rooleihinsa.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Marlon Brando tunnetaan lukuisista menestyselokuvistaan. Hän on tähdittänyt muun muassa elokuvia Viettelysten vaunu, Viva Zapata, Julius Caesar, Alaston satama, Ilmestyskirja. Nyt. ja Don Juan DeMarco. Hän kuoli 80-vuotiaaana keuhkojen toimintahäiriöön vuonna 2004. Paino-ongelmat leimasivat hänen elämänsä ja uransa loppuvaiheita.