Järkytys netissä: Kissannahkamatto myytiin 955 dollarilla

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihminen on siitä kekseliäs olento, että löydämme usein tapoja luoda kuluneesta ja vanhasta jotain uutta. Eräänlainen neronleimaus käväisi myös Andrew Lancasterin mielessä, kun uusiseelantilainen eläintentäyttäjä löysi kotimatkallaan tien varresta kissanraadon.

Mies valmisti kuolleen eläimen ruhosta maton ja laittoi sen myyntiin Trade Me -huutokauppasivustolle. Hän markkinoi sitä ostajille hienoksi pieneksi lahjaksi miehen ”äijäboksiin”. Yli 10.800 ihmistä ehti tarkastella huutokaupattavaa esinettä, uutisoi Huffington Post -lehti.

Kuva: Trademe
Kuva: Trademe
Kuva: Trademe
Kuva: Trademe

Lancaster sai kissannahkamatosta ristiriitaista palautetta. Osa ihmisistä piti tuotetta oksettavana, toiset taas saivat siitä irti huumoria. Eläinaktivistiryhmä kommentoi eräälle sanomalehdelle tapauksen osoittavan erittäin huonoa makua. Mies on kuitenkin onnistunut myymään maton 955 dollarilla, eli 772 eurolla.