Bobby Brown tuomittiin 2 kuukaudeksi vankilaan – vapautettiin 9 tunnin jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Whitney Houstonin ex-mies Bobby Brown on ollut viime vuosina enemmän julkisuudessa päihdesekoilujen kuin laulajauransa tiimoilta. Lokakuussa 43-vuotias mies jäi kiinni rattijuopumuksesta ja hänet tuomittiin 55 päivän vankeustuomioon – josta hän vietti vankilasta lopulta vain yhdeksän tuntia.

Holtittomasti päihtyneenä ajanut laulaja sai syytteen rattijuopumuksesta ja ajokortitta-ajamisesta. Mies passitettiin vankilaan tällä viikolla, mutta päästettiin kotiin jo yhdeksän tuntia myöhemmin hyvän käytöksen vuoksi. Brown suorittaa rangaistuksestaan vielä kahdeksan päivää kotona perheensä kanssa ja valvontaranneke jalassaan. Hänet määrättiin samalla 18-kuukautiseen vieroitushoito-ohjelmaan. Kyseessä on tähden kolmas rattijuopumustuomio.

Bobby Brown herätti taannoin närää pakenemalla kaaoottisesti paikalta ex-vaimonsa Whitney Houstonin hautajaisista. Poistuessaan mies vuodatti kyyneleitä. Myöhemmin syyksi selvisi se, ettei Brownin seuruetta haluttu mukaan intiimiksi tarkoitettuihin pienen piirin hautajaisiin. Mies raahasi tilaisuuteen mukaansa muun muassa nykyisen tyttöystävänsä Alicia Etheridgen.