Kim Kardashianin nahkamekko kireä kuin makkarankuori

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kurvikaunotar Kim Kardashian on eräs tämän hetken kuvatuimmista tyyli-ikoneista. Tähti on saanut aina muodokkaan vartalonsa ansiosta kehuja, mutta nyt raskaana ollessaan Kimin kurvit lähes hengästyttävät.

32-vuotias Kim on viime aikoina keskittynyt äitiyden iloihin, kun hän odottaa kultansa Kanye Westin kanssa lasta. Taannoin pelättiin, että raskaus on vaikuttanut dramaattisesti neidon tyyliin ja että hän on menettänyt osan seksikkyydestään. Kim todisti kuitenkin nahkamekossa illastaessaan, että myös vauvamahan kanssa voi pukeutua tiukkoihin asuihin.

Kim näyttäytyi avonaisessa nappipaidassa ja tiukassa nahkamekossa yhdessä siskonsa Khloe Kardashianin kanssa. Neitokaiset nauttivat illallista Hollywoodin Ivy-ravintolassa. Päivän väriteemana oli selkeästi mustavalkoinen. Kim Kardashiania, pidetään yhtenä maailman kauneimmista naisista. Seksisymbolin maineen saanut kurvitar odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan.