Tom Hanksin nettikuvat ihmetyttävät – tässäkö uusi netti-ilmiö?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu näyttelijä Tom Hanks tunnetaan monista menestyselokuvista. Hänen suurimpiin hittielokuviinsa kuuluvat Forrest Gump, Vihreä Maili ja Pelastakaa sotamies Ryan. Hanks äänestettiin vuonna 2006 Forbes-lehden äänestyksessä luotettavimmaksi julkisuuden henkilöksi.

Taannoin Tom Hanks ihmetytti kertomalla olleensa edellisessä elämässään todennäköisesti lehmä. Viime päivinä hän on aiheuttanut hämmennystä myös Twitter ja WhoSay-profiileissaan, joissa hän on julkaissut suuren määrän erikoisia valokuvia. Hanks nimittäin kuvaa maasta löytämiään yksittäisiä hanskoja.

56-vuotias Tom Hanks voitti pääroolistaan elokuvassa Forrest Gump sekä Oscarin että Golden Globe -palkinnon. Myös menestynyt Philadelphia-elokuva toi tähdelle Oscar-palkinnon. Larry Crowne -elokuvassaan Hanks esittää 50-vuotiasta työnsä menettänyttä miestä, joka palaa takaisin koulun penkille. Tähtinäyttelijä maksoi taannoin eräälle pariskunnalle heidän leffalippunsa takaisin, koska pariskunta oli pettynyt Hanksin tuottamaan Larry Crowne –elokuvaan.