Adele ja Robbie Williams levyttävät yhdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Adele on maailmanlaajuisesta suosiostaan huolimatta viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Laulajatar on viettänyt aikaa lähinnä esikoispoikansa parissa, sillä hänestä tuli äiti viime vuoden lokakuussa.

Nyt Adelen kerrotaan suunnittelevan uransa ensimmäistä nauhoitettua duettoaan laulajakonkari Robbie Williamsin kanssa. The Sun -lehden mukaan kappale tullaan kuulemaan Robbie Williamsin tulevalla levyllä, ja se tulee edustamaan hänen Swing When You’re Winning -albumillaan tutuksi tekemää swing-tyylistä musiikkia.

Useiden muusikoiden kerrotaan haaveilevan duetosta Adelen kanssa. Robbie Williams on kuitenkin ensimmäinen laulaja, jonka kanssa tähti on valmis tekemään yhteistyötä. Robbie Williams on aikaisemmin duetoinut esimerkiksi Kylie Minoguen ja Nicole Kidmanin kanssa.

Adele on seurustellut lapsensa isän Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle halunneensa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Vuosi sitten helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.