Courtney Stodden kokkasi puolialastomana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Courtney Stodden on viime aikoina kunnostautunut YouTube-videoiden saralla. 18-vuotias povipommi julkaisi pari parodiavideota, joilla esitteli alter egonsa latinokaunotar Courtinan ja goottiteini Courtlandin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt teinivaimo nähdään jälleen uudella verkkovideolla. Tällä kertaa on vuorossa ”Courtneyn keittiö”, jossa kokataan kasvislasagnea. Hemaiseva blondi tekee tämänkin askareen omalla tutuksi tulleella tyylillään, ja keimailee kameralle ruoanlaiton lomassa bikineissään.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.