Dita von Teese hehkuu alusvaatekuvissa – viettelee pitsillä ja kurveilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Dita von Teese nähtiin vastikään upean seksikkäässä, erikoisessa iltapuvussa. Michael Schmidtin suunnittelema ja arkkitehti Francis Bitonin mallintama musta, kristallein koristeltu 3D-iltapuku työstettiin varta vasten Teesen käyttöön.

Nyt 40-vuotias Dita nähdään Von Follies -alusvaatemerkin kuvissa. Neitokainen esiintyy otoksissa viettelevissä, eri värisissä pitsialusvaatteissa vintage-tyylilleen uskollisena. Hänet nähdään myös kuvissa sängyllä antautuvassa poseerauksessa.

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara jaMatter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.