Harry Styles twiittasi Taylor Swiftin kaksoisolennolle – fanit suuttuivat: ”Senkin pieni pa**a”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin laulajan, Harry Stylesin, väitettiin taannoin lähetelleen törkeitä tekstiviestejä 44-vuotiaalle perheenäidille. Kyseinen perhetuttu paljasti asian ja myi uutisen viihdelehdille.

19-vuotias kiharapää on vasta toipumassa erostaan Taylor Swiftin kanssa, kun mies on jo deittaillut lukuisia kaunottaria. Nyt hän on kiinnittänyt sosiaalisessa mediassa huomiota Swiftin kaksoisolentoon. Harry lähetti 21-vuotiaalle Alice Cousins -nimiselle fanilleen viestin, jossa onnitteli tätä syntymäpäivän kunniaksi.

– Toivottavasti sinulla on todella upea päivä… Pidä hauskaa! Kirjoitti Styles neitokaiselle.

Neitokainen vastasi popparille, että nuorukainen todella onnistui tekemään hänen juhlapäivästään ainutlaatuisen. Teko aiheutti luonnollisesti vihan tunteita One Direction -faneissa, jotka lähettelivät Alicelle tämän jälkeen ilkeitä viestejä. Eräs jopa purki The Sun -lehden mukaan vihaansa Stylesiin itseensä.

– Kun oli minun syntymäpäiväni, yritin niin helvetin kovasti, että twiittaisit jotain minulle. Senkin pieni paska!

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.