Nabilla Benattian autonpesu loksauttaa miesten leuat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uhkea realitykaunotar Nabilla Benattia tunnetaan maailmalla erityisesti Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta, jota hän tähdittää muiden kaunotarten ohella. Ranskassa suosittu paparazzien lempijulkkis päätyy aika ajoin valokuvaajien otoksiin.

Viime aikoina neitokainen on viihtynyt erityisen hyvin Yhdysvalloissa Miami Beachilla sarjan kuvauksissa. Arkistojen kätköistä löytyy kuitenkin vanhaa materiaalia, jossa Nabilla nähdään seksikkäämpänä kuin koskaan.

Videoilla bikinipukeinen neitokainen esittelee ilmiömäistä kykyään moottoripyörän ja auton pesijänä. Hän muun muassa hinkkaa vartaloaan ajoneuvoihin ja heittelee märkiä hiuksiaan puolelta toiselle.

Sveitsiläiskaunotar Nabilla Benattia on tullut tunnetuksi Les Anges de la Teélé-réalité -realitysarjasta. Hän julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena.