One Direction -komistukset paidattomina nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin laulajan, Harry Stylesin, kerrottiin vastikään twiitanneen Twitter-palvelussa fanitytölle, joka on kuin Taylor Swiftin kaksoisolento. Poppari onnitteli neitokaista syntymäpäivien kunniaksi ja sai kitkeriä kommentteja muilta faneilta.

19-vuotias kiharapää osaa myös ihastuttaa naisfaninsa tarpeen tullen. Harry on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa bänditoverinsa Niall Horanin kanssa paidattomia poseerauksia, jotka saivat fanit innostuksen valtaan. Eräs fanineito kommentoi esimerkiksi Stylesin kuvaa, että voiko sen katsomisesta tulla raskaaksi.

Niall Horanin paidattomuus sai niin ikään fanityttöjen päät kääntymään. 19-vuotias poppari on otoksessa lihaksineen vain verkkarihousut jalassaan. Miehen vartaloa arvostava fani twiittasikin, että Niallin paidaton komeus koituu vielä hänen kuolemakseen, uutisoi The Sun -lehti.

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.