Tuulenpuuska tempaisi Stefanie Scottin hameen korviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinitähti Stefanie Scott lienee vielä suomalaisille varsin tuntematon kaunotar, mutta hän on ehtinyt tehdä jo uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Flipped-televisiosarjasta tunnettu neitokainen on lisäksi voittanut jo palkintoja.

Eilen Stefanie Scott osallistui Kids Choice Awards -palkintogaalaan, jonka punaisella matolla sattui yllättävä tilanne. Samaan aikaan paikalle osunut voimakas tuulenpuuska otti nimittäin kiinni Stefanien mekosta ja nosti helmat kirjaimellisesti korviin. Nuori kaunotar onnistui vain vaivoin estämään hameenalusensa paljastumisen.

16-vuotias Stefanie Scott on amerikkalainen laulaja ja näyttelijä. Hänet palkittiin vuonna 2011 Young Artist Award -palkinnolla Flipped-televisiosarjan roolistaan. Hänet on lisäksi nähty muun muassa televisiosarjoissa No Strings Attached ja A.N.T. Farm. Ensimmäisen roolinsa Stefanie teki jo 11-vuotiaana elokuvassa Beethoven’s Big Break. Samana vuonna hän julkaisi ensimmäisen singlensä laulajana.