Voiko olla totta? Suojakalvo pelastaa iPhonen jopa räjähdykseltä

Digi · Terhi Piiroinen

Puhelimen omistajan kannalta edullisin tapa pitää laite ehjänä on kännykästä huolehtiminen. Puhelimen voi suojata erilaisilla koteloilla ja suojapussukoilla tai hankkia siihen tarpeen vaatiessa vaikkapa ZAGG-suojakalvo, minkä väitetään kestävän sähköshokit ja räjäytykset.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suojakalvon avulla puhelin kestää niin vasaralla lyömiset, värikuula-aseella ampumiset kuin papaattimatolla räjäyttämiset. Suojakalvoa voi naarmuttaa, hangata ja hakata ilman, että sen alla oleva laite vahingoittuu.

Zaggille luvataan elinikäinen takuu, ja näyttävä mainosvideo antaa osviittaa siitä, miten tuote todellakin kestänee isältä pojalle. Huippukalvon saa tilattua netistä alle viidenkymmenen euron hintaan, puhelinmallista riippuen. Kalvoja saa kaikille uusimmille ja suosituimmille puhelinmalleille.