Mitä ihmettä? Turkkilaisessa painissa työnnetään käsi toisen housuihin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuvittele kaksi täysin öljyttyä miestä, jotka painivat ja yrittävät saada käsiään toistensa housuihin. Kyseessä ei suinkaan ole minkään sortin orgiat, vaan turkkilainen kansallislaji, jossa kaksi miestä painii nahkahousuissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Turkkilaisen painin juuret ulottuvat aina persialaisvallan ajoille asti. Painissa käytetään oliiviöljyä, jotta nahkahousuihin pukeutuneet miehet saadaan liukkaan kiiltäviksi. Öljyn tiedetään suojaavan painijoita myös kuumalta auringonpaisteelta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Huffington Postin mukaan painijan on saatava hyvä ote vastustajansa housuista, mutta esimerkiksi kiveksiin tai peppureikään koskeminen ei ole sallittua. Turkkilaisen öljypainnin turnaukset kestävät jopa kolme päivää ja niihin osallistuu tuhansia painijoita.