Transvestiitti salakuljetti huumeita tekopepussa – näin siinä sitten kävi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Salakuljettajat keksivät mielikuvituksekkaita paikkoja esimerkiksi yrittäessään viedä huumeita maiden rajojen yli. Poliisit tekevät välillä huumelöytöjä uskomattomistakin paikoista.

Nyt eräs brasilialainen mies pidätettiin Campinasin lentokentällä, koska hänen tekopeppunsa sisältä löytyi huumelasti. Kyseinen huumekuriiri oli tuolloin pukeutunut naiseksi. Hänen oli määrä lentää kokaiinilasteineen Lissaboniin, Portugaliin ja sieltä vielä Brysseliin.

Transvestiitin oli tarkoitus saada Belgiassa 5.000 dollarin, eli 4.060 euron, suuruinen palkkio salakuljetustyöstään. Viranomaiset saivat hänet kuitenkin jo matkan alkumetreillä kiinni, kun mies oli vasta odottamassa ensimmäisen lentonsa lähtemistä. Poliisit löysivät kaksi pussia kokaiinia hänen alusvaatteistaan tekotakamuksen alta, uutisoi Huffington Post -lehti.