Ryan Gosling tauolle näyttelemisestä – järkyttyneille faneille auttava puhelin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi vuonna 2004 maailmanmaineeseen The Notebook -elokuvan myötä. Sittemmin näyttelijäkomistus on nähty esimerkiksi elokuvissa Hölmö hullu rakkaus, Drive ja Gangsterisota.

32-vuotias näyttelijä ilmoitti taannoin aikovansa viettää hieman lomaa näyttelemisestä löytääkseen uralleen uutta suuntaa. Uutisesta järkyttyneille Ryan Gosling -faneille on nyt luotu oma auttava puhelin, jota kutsutaan nimellä ”The Gosline”. The Sun -lehden mukaan soitot ohjataan puhelinvastaajaan, josta fanit voivat kuunnella suosikkinäyttelijänsä ääntä.

– Olemme perustaneet The Goslinen lohduttamaan faneja, jotka järkyttyivät hänen ilmoitettuaan pitävänsä taukoa näyttelemisestä, linjan perustanut Blinkbox-yhtiö ilmoitti Twitterissä.

Ryan Thomas Gosling tullaan näkemään tänä vuonna valkokankaalla esimerkiksi Only God Forgives -elokuvassa, jonka ohjaa aikaisemminkin Goslingin kanssa yhteistyötä Drive-elokuvassa tehnyt tanskalainen Nicolas Winding Refn. Gosling on nähty käsikkäin useiden Hollywoodin naiskaunottarien, kuten Rachel McAdamsin, Kat Denningsin ja Olivia Wilden kanssa, mutta tällä hetkellä hän seurustelee näyttelijä-malli Eva Mendesin kanssa.