Treffivinkki: Jätä puhelin kotiin!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joskus ravintoloissa näkee pariskuntia, jotka ovat lähteneet ulos syömään, mutta molemmat osapuolet räpeltävät älypuhelimiaan yhteisen keskustelun sijaan. Etenkin uuden treffikumppanin kanssa deiteille mennessä puhelin on viisaampaa jättää kokonaan kotiin.

Vaikka älypuhelimista on ihmisille suunnatonta hyötyä, voivat ne myös kuluttaa kumppaneiden keskenäistä aikaa. Mikään ei varmastikaan ole raivostuttavampaa kuin yrittää saada huomiota vain puhelintaan ropeltavalta ihmiseltä.

Female First vinkkaa, että puhelimen näprääminen kannattaa jättää myöhempään, mikäli mielii saavuttaa haluamaansa kontaktia uuteen tuttavuuteen. Jokainen voi seuraavan kerran ravintolaan mennessä laskea, monta kertaa he katsovat puhelintaan. Paremman vaikutuksen saa, kun antaa toiselle täyden huomion.