Valokuvaaja oli joutua krokotiilin lounaaksi – täpärä pelastuminen videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luontokuvaajat joutuvat joskus venymään äärimmilleen napsiessaan henkeäsalpaavia otoksiaan. Toisinaan saamme kuulla kuvaajien kohtalokkaista kuvausreissuista, ja nyt yksi uhkarohkea kuvaaja on jälleen ollut vähällä joutua krokotiilin kitaan.

Costa Ricassa viime viikolla krokotiileja kuvaamassa olleet miehet, Antonio Ruiz ja David Clow, joutuivat melkoisen yllätyksen kohteeksi, kun toinen herroista oli vähällä joutua krokotiilin lounaaksi. Antonio kuvasi kuinka turistit heittelivät kanoja korkotiileille ja kuinka vesipedot mässyttelivät niitä rantavedessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhtäkkiä yksi krokotiileista sai rannalla kuvanneesta Antoniosta ilmeisen tarpeekseen ja hyökkäsi miestä kohti. Pientareella olleet ihmiset varoittivat miestä huutamalla jo hyvissä ajoin, joten tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Vedessä väijynyt peto oli kuitenkin viittä vaille yhtä miestä kylläisempi.

YouTubeen julkaistulla videolla nähdään, miten paljon krokotiileja kuvauspaikalla kuhisi. Miesten toiminta on herättänyt katselijoiden joukossa närää, mutta videon kuvannut David kertoo heidän tekevänsä saman uudestaan. Jäämme odottamaan kakkososaa siitä, kuinka vesipeto kohtaa valokuvaajan – nähtäväksi jää, muuttuvatko jännittävät luontokuvat veriseksi kauhuksi.