Blockfest julkisti massiivisen artistikattauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ratinanniemen festivaaliareenalla Tampereella 23. – 24. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut lähes 30 suomalaista artistia, jotka tuovat tapahtumaan koko kotimaisen hiphopin kärkikaartin.

Aikaisemmin on jo vahvistettu maailman legendaarisimmaksi hiphop-ryhmäksi ylistetyn amerikkalaisen Wu-Tang Clan saapuminen juhlakiertueellaan Suomeen sekä myös Yhdysvaltain myyntilistojen ykköseksi yltäneen Mac Millerin kiinnitys festivaaleille.

Blockfestin avauspäivänä estradille nousevat muun muassa Raappana, Asa, Eevil Stöö & Dj Kridlokk, Brädi, Petri Nygård, Solonen & Kosola, Kemmuru, SMC Lähiörotat, Ruger Hauer sekä Juju. Yksi odotetuimpia perjantain esiintyjiä ovat Ruudolf & Karri Koira uuden erikoisshow’nsa kanssa, viime vuonna parivaljakko saapui lavalle ökyautolla. Lauantaita tähdittävät puolestaan Emma-palkittu Jukka Poika, sooloileva Elastinen, Redrama, Mikael Gabriel, Stig, JVG ft. MäkGälis, Majuri, Gracias, Julma Henri & Roope K, Teflon Brothers ja Juno.

Blockfesteilla nähdään lauantaina myös huimassa nosteessa olevan Cheekin viimeinen esiintyminen ennen taukoa ja jäähallikeikkoja. Muistissa on vielä muutaman vuoden takainen tempaus, jossa Cheek jakoi seteleitä yleisön joukkoon tuulikoneen avustuksella. Esiintyjäkokonaisuutta täydennetään vielä myöhemmin.

Blockfest-kaupunkifestivaali on ikärajaton tapahtuma, jossa täysi-ikäisille on erilliset anniskelualueet. Palveluita on monipuolistettu entisestään, myynnissä on rajoitettu määrä exclusive-lippuja, joihin kuuluu ruokailu Suomen ensimmäisen Top Chef -voittajan Akseli Herlevin suunnittelemassa buffetissa. Suuren kiinnostuksen johdosta VIP-liput ovat jo loppuunvarattuja, muut lippuvaihtoehdot ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Blockfestin päiväkohtaiset artistit:

PERJANTAI

WU-TANG CLAN (US)

Asa

Brädi

Eevil Stöö & Dj Kridlokk

Juju

Kemmuru

Petri Nygård

Ruger Hauer

Raappana

Ruudolf & Karri Koira

Smc Lähiörotat

Solonen & Kosola

LAUANTAI

MAC MILLER (US)

Cheek

Elastinen

Mikael Gabriel & Uniikki

Jukka Poika

Redrama

Stig

JVG ft. MäkGälis

Majuri

Gracias

Julma Henri & Roope K

Teflon Brothers

Juno