Gisele Bundchen rentoutui bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen Gisele Bundchen lukeutuu maailman eniten tienaaviin huippumalleihin. Supermallin uran lisäksi Bundchenilla on ollut kiireitä myös perheenäitinä, sillä hän synnytti taannoin toisen lapsensa, Vivian-tyttären.

32-vuotias Gisele Bundchen viettää parhaillaan aviomiehensä Tom Bradyn ja lastensa kanssa lomaa Costa Ricassa. Aurinkoisesta rantaelämästä nauttiva perhe ikuistettiin paparazzikuviin, joissa Gisele todistaa kahden lapsen äitinäkin olevansa yhä timmissä bikinikunnossa.

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.