Jay-Z palkkaa sikarien käärijän kiertueelleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin monitaituri Jay-Z ja laulaja Beyonce kuuluvat Yhdysvaltain tunnetuimpiin ja eniten tienaaviin julkkispareihin. Pariskunta sai viime vuonna esikoislapsensa, jonka nimeksi annettiin Blue Ivy.

Hiphopin toimitusjohtajaksi itseään tituleeranneelta Jay-Z:ltä ei ylimääräistä rahaa puutu, ja hän voikin palkata kiertueilleen avustajia mitä erikoisempiin tehtäviin. Nyt tähti aikoo ottaa tulevalle Legends Of The Summer -maailmankiertueelleen mukaan sikarien käärimisen ammattilaisen.

The Sun -lehden mukaan räppäri tapasi taannoisissa juhlissa sikariasiantuntijan, jonka kanssa hän vietti pitkän tovin keskustellen erilaisista sikareista ja niiden historiasta. Jay-Z päätti lopulta kutsua miehen töihin kiertueelleen, käärimään sikareita hänelle ja hänen vierailleen. Jay-Z:n kerrotaankin suunnittelevan omaa ”herrasmieskerhoaan” keikkapaikkojen takahuoneisiin.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hip-hop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008.