Sandra Bullockin pettäjämies julkaisi hääkuvan: Morsian exien kaksoisolento?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen televisiopersoona ja moottoripyörävalmistaja West Coast Choppersin toimitusjohtaja Jesse James tunnetaan julkisuudessa naistenmiehenä. Hän pääsi otsikoihin muun muassa pettämällä ex-vaimoaan Sandra Bullockia ja entistä kihlattuaan Kat Von D:ta.

Nyt 43-vuotias Jesse James on löytänyt itselleen uuden morsiamen. Kilpa-ajaja Alexis Dejorian kanssa avioliiton solminut tähti näyttää uusimmassa Instagram-kuvassaan onnelliselta uuden vaimonsa vierellä. Parin häitä vietettiin Malibussa sunnuntaina.

– Rakkaus, vaimo, perhe, työ… Elämä löytää aina tavan näyttää meille, mikä on kaikkein tärkeintä, kirjoitti Jesse James blogiinsa kuvan oheen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Moni miehen fani saattaa kuitenkin huomata, kuinka samannäköinen uusi morsian on tähden aikaisempien rakastettujen kanssa. James on ainakin viime vuosien valintojensa perusteella mieltynyt tummahiuksisiin, hoikkiin ja tatuoituihin naisiin. Hän on ollut aiemmin naimisissa Karla Jamesin, Janine Lindemulderin ja Sandra Bullockin kanssa. Tähti oli myös suhteessa tatuointitaiteilija Kat Von D:n kanssa ennen uusinta liittoaan.