Shoppailuaddiktio vei toimittajan hoitoon – vertasi ostamista orgasmiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toiset ovat riippuvaisia alkoholista, toiset huumeista ja jotkut pelaamisesta. Yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja hakeutui vieroitushoitoon, koska hän huomasi tuhlanneensa design-vaatteisiin kolmen vuoden aikana noin puoli miljoonaa euroa.

Mies tunnustaa GQ Magazine -lehdelle omistava 81 nahkatakkia, 75 bootsiparia, 41 nahkahousut, 32 paria haute couture farkkuja, kymmenen pikkutakkia ja peräti 115 paria nahkahanskoja. Mies myöntää: ”Minulla on addiktio.”

58-vuotias toimittaja tuntee vaatteiden ostoa kohtaan polttavaa tarvetta. Hän vertaa vaatehimoaan seksiin, aina uuden vaatekappaleen ostettuaan hän tuntee olevansa yhtä onnellinen kuin orgasmin jälkeen. Mies myös myöntää pukeutuvansa toisinaan naiseksi ja olevansa seksuaalisesti muutenkin kokeellinen. Toisin sanoen tämä tarkoittaa entisestään lisälovea hänen kukkarolleen, kun vaatekaappi täyttyy muustakin kuin arkivaatetuksesta.