Tamara Ecclestone paljasti takapuolensa – näin härskiä iltapukua ei Suomessa nähdä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on eräs pyöreämmän naisihanteen tyyli-ikoneista. Kurveilla siunattu julkkisneito ikuistetaan usein ruskettuneen muodokkaana bikineissään etelän luksusrantalomakohteissa.

Tamara nähdään uutisten mukaan tulevaisuudessa kuuluisan Playboy-miestenlehden kansikuvassa. Perijätär julkaisi Twitter-sivustolla esimakua kuvausten tuloksista. Kuvassa hän poseeraa mustassa mekossa, jonka selkämys on varsin syvään uurrettu. Se paljastaa nimittäin tähden takapuolen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Neitokaisen fanit saanevat pian katseltavakseen vähäpukeista silmäniloa, sillä Ecclestonen kerrotaan myös esiintyvän tulevassa miestenlehden numerossa koko aukeaman alastonkuvassa.

28-vuotias Tamara Ecclestone on avautunut eron jälkeen suhteestaan Omar Khyamiin. Neidon mukaan parin seksielämä oli väljähtynyt jo kauan ennen pettämiskohua. Sittemmin kaunotar on löytänyt uutta miesseuraa entisestä pörssivälittäjä Jay Rutlandista. Miehellä on mainetta kokaiinidiilerinä, kun hän sai asiasta kiinni vuonna 2002 essexiläisessä pubissa.