Claudia Romani vähäpukeisena Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Claudia Romani on ollut viime kuukausina kovasti otsikoissa, sillä paparazzeja rakastava neitokainen nähdään usein niukoissa asuissa julkisilla paikoilla. Nykyisin Yhdysvalloissa asuva kaunotar on vankka italialaisen jalkapallon ystävä.

Nyt Claudia on saanut katseita osakseen kävelemällä Miami Beachin kaupunkialueella bikineissä. Neitokainen ei siis nykyisin tarvitse edes rantaa pukeutuakseen niukasti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.