Hugh ”Wolverine” Jackman lihaskimppuna – tämäkö silkkaa photoshoppia?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen elokuvatähti Hugh Jackman nähtiin vastikään Suomen valkokankailla mahtipontisessa Les Misérables -musikaalielokuvassa. Tulevaisuudessa elokuvateattereihin saapuu miehen tähdittämä The Wolverine -elokuva.

Elokuvaposterissa saadaankin esimakua Jackmanin Wolverine-tyylistä. Otoksessa mies nähdään polvistuneena kujalle lihakset jännittyneinä samalla, kun hänen kasvonsa on vääristynyt raivon huutoon. Myös mutanttihahmon kuuluisat kynnet on päästetty näkyviin kuvassa.

hughjackmanwolverine28032013b

hughjackmanwolverine28032013a

Hugh Jackmanin tiedetään treenanneen kovasti rooliaan varten, ja elokuvaposterissa näkyvätkin kovan työn tulokset. 44-vuotiaan tähden lisäksi tulevassa elokuvassa nähdään muun muassa Famke Janssen, Hiroyuki Sanada, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Will Yun Lee, Brian Tee ja Svetlana Khodchenkova. Elokuva julkaistaan tämän vuoden heinäkuussa.