Jonne Aaron levytti suomeksi – tältä se nyt kuulostaa! Kuuntele koskettava kappale

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisen rockmusiikin suosituimpiin nimiin lukeutuva Jonne Aaron nousi kansan sydämiin Negative-yhtyeen keulahahmona. Viime syksynä monet ihastuivat herkkään miekkoseen Vain elämää -sarjan ansiosta.

Nyt Jonne on julkaissut ensimmäisen singlelohkaisunsa tulevalta albumiltaan. Taivas itkee hiljaa -kappale esittelee Aaronin herkän omakohtaista suomenkielistä lyriikkaa. Mies kertoi vastikään Staralle, että uudesta 26. huhtikuuta julkaistavasta levystä tulee ”mieletön”.

– Noin kolmisen vuotta olen tehnyt biisejä. Jotkut on tuoreempia ja jotkut on sieltä kolmen vuoden takaa, paljasti Jonne Aaron Staralle.

Jonne Aaron Liimatainen on tehnyt musiikkia myös muille artisteille, kuten iskelmälaulaja Suvi Teräsniskalle ja Joel Hallikaiselle. 29-vuotias mies esitti Vain elämää -sarjassa Jari Sillanpään, Cheekin, Katri Helenan, Erinin, Kaija Koon ja Neumannin kappaleet. Ohjelmassa kuultiin miehen tulkitsemana muun muassa Satulinna, Kylmä ilman sua sekä Lintu ja lapsi.