Audrina Patridgen rinnat edelleen luonnottomat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat taannoin otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat luonnottoman näköiset. Nykyisin muodot ovat jo hieman luonnollisemmat, kun televisiotähti joutui käymään korjausleikkauksessa. Viime aikoina Audrinaa ei ole julkisuudessa nähty.

Eilen Audrina ikuistettiin Fire and Ice Gala -tapahtuman punaisella matolla, jonne hän asteli niukassa valkoisessa asussa. Samalla selvisi, että pitkään julkisuutta vältelleen kaunottaren rintamus ei ole vieläkään kovin luonnollisen näköinen.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.