Raju väite: Bolshoin baletti pakotti teinitanssijoita prostituoiduksi

Ohhoh! · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin baletti-instituutioihin lukeutuva venäläinen Bolshoin baletti on joutunut skandaalin pyörteisiin. Baletin johtajien väitetään pakottaneen jopa 13-vuotiaita tyttöjä harrastamaan seksiä baletin varakkaiden tukijoiden kanssa.

Syytökset saivat alkunsa, kun entinen balettitähti Anastasia Volochkova kertoi asiasta televisio-ohjelmassa ja sen jälkeen Russian News Service -radiokanavalla. Hänen mukaansa baletin johtajat ovat vuosien ajan pakottaneet teinityttöjä intiimeihin tapaamisiin tukijoiden kanssa.

– Ikävä kyllä johtaja on muuttanut Bolshoin suureksi bordelliksi. Tyttöjä on pakotettu mukaan illallisille, ja heille on etukäteen kerrottu, että heidän odotetaan menevän sänkyyn ja harrastavan seksiä, Anastasia Volochkova kertoi Expatica.ru -verkkolehden mukaan.

– Kun tytöt ovat kysyneet mitä tapahtuu, jos he eivät suostu, heille on kerrottu, että siinä tapauksessa he eivät enää tanssi tai lähde kiertueelle.

Volochkova sai aiemmin potkut baletista. Nyt väitteet jyrkästi kiistävän baletin johdon mukaan kyse on vain katkeruudesta balettia kohtaan.