Hotelli rakennettiin yli 1 000 vuotta vanhaan luolastoon

Matkailu · Stara.fi

Paljon hotelleissa asuvat kyllästyvät usein hotellielämään, koska suurin osa maailman hotelleista on kuin kopioita toisistaan. Maailmalta löytyy kuitenkin suuri määrä hyvinkin erikoisia hotelleja, joissa asuminen käy jo yksistään elämyksestä.

Nyt esittelyssä on Turkissa sijaitseva erikoislaatuinen hotelli, joka on rakennettu yli tuhat vuotta vanhaan luolastoon. Goremen kaupungissa sijaitsevassa Cappadocia Cave Suites –hotellissa vieraat yöpyvät luolissa, jotka ovat peräisin Bysantin aikakaudelta.

Luolaverkosto on muutettu hotellihuoneiksi innovatiivisella tavalla. Vaikka hotellin seinät ovat yli tuhat vuotta vanhoja, 36 huonetta on varustettu WLAN-internetillä, taulutelevisiolla ja minibaarilla. Herkullinen turkkilainen aamiainen ja iltabuffet tarjoavat paikallisia herkkuja ravintolassa joka sijaitsee myös luolassa, hotellihaku Trivago uutisoi.