Mies kasvatti löytämänsä oravanpoikasen – katso kuvista kehitys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen lapsen unelma on löytää metsästä eläin ja kasvattaa se omanaan. Usein eläimen hoito vaatii tarkkaa lajitietämystä, huolenpitoa ja hellyyttä. Joskus yllättävä tilanne tulee kuitenkin täysin yllättäen.

Nyt eräs Reddit-sivuston käyttäjä kertoi löytäneensä muutamia viikkoja sitten lehtikatepussista lähes vastasyntyneen oravanpoikasen. Nadtacular-nimellä verkossa esiintynyt mies antoi otukselle nimeksi Zip, ja otti tehtäväkseen huolehtia oravasta.

Jo kahden viikon jälkeen eläimen turkki alkoi kasvaa. Kolmannella elinviikollaan oravanpoikanen söi jo itse ja neljännellä viikolla se avasi silmänsä. Sivustolle lisätyissä kuvissa nähdään pörröhännän kehitys vauvaoravasta nuoreksi leikkisäksi kurreksi.