Suomalaista työpaikkailmoitusta ihmetellään maailmalla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme maaliskuun alkupuolella helsinkiläisen hotellin työpaikkailmoituksesta, jossa Hotelli Finn haki palvelukseensa hotellinukkujaa. Ilmoitus sai laajaa näkyvyyttä Suomessa, mutta nyt sitä on ihmetelty näkyvästi myös maailman suurimmassa verkkolehdessä.

Kuva: Daily Mail
Kuva: Daily Mail

Daily Mail -verkkolehti on nimittäin uutisoinut näkyvästi ilmoituksesta matkailuosiossaan julkaistussa artikkelissa. Siinä muistetaan kuitenkin mainita, että työpaikan vaatimuksena on suomen kielen osaaminen. Näin ollen esimerkiksi vain hyvin harvat britit voivat paikkaa hakea.

– Sattuiko putkirkko? Potuttaako naapuri? Paloiko vaatehuone? Ei hätää. Hotelli Finn etsii ammattilaisnukkujaa 35 yön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluu hotellissa asuminen ja kokemuksistasi kirjoittaminen blogimuotoisesti, työpaikkailmoituksessa todetaan.

17. toukokuuta alkavan työsuhteen kestoksi ilmoitetaan 35 päivää. Myös ilmoitettu työnkuva on mielenkiintoinen.

– Kirjoita blogia, ota rennosti, nauti Helsingistä. Työaikaa ei ole, vaadimme päivittäisen tasokkaan blogikirjoituksen Sinun elämästäsi Helsingin ytimessä. Kirjoita asioista, mitkä tuntuvat hyvältä.