Adelen yllättävä harrastus: Osti jättisummalla vanhoja videopelejä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja Adele on suosiostaan huolimatta viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa julkisuudesta keskittyen lokakuussa syntyneen esikoispoikansa kasvattamiseen. Taannoin tähden kerrottiin kuitenkin suunnittelevan duettoa Robbie Williamsin kanssa.

Nyt soul-laulajasta on paljastanut jokseenkin yllättävä piirre. Adele on nimittäin mieltynyt vanhoihin kolikkokäyttöisiin videopeleihin ja flippereihin niin paljon, että hän on hankkinut niitä Iso-Britannian Sussexissa sijaitsevaan uuteen kotiinsa 15.000 punnan, eli noin 17.700 euron arvosta. The Sun -lehden mukaan pelikoneiden joukossa ovat muun muassa videopeliklassikot Pac-Man ja Space Invades.

Adele on seurustellut lapsensa isän Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle halunneensa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Vuosi sitten helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.