Brandi Glanville poltti kätensä pahasti – ja julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tuttu kohublondi Brandi Glanville kertoi äskettäin julkisesti yhden yön suhteestaan näyttelijäkomistus Gerard Butleriin, joka ei kuitenkaan edes muistanut naista jälkikäteen.

Ystävänsä kotibileissä taannoin vessaseksistä rysän päältä kiinni jäänyt 40-vuotias Brandi ihmetytti aiemmin tällä viikolla julkkisjuhlissa, koska hänellä oli hanskat käsissään. Nyt Brandi on kertonut kuvan kanssa mistä oli kyse.

– Minulla oli käsineet käsissäni siksi, että käteni paloi. Halusin niiden sopivan asukokonaisuuteen, Brandi Glanville kertoi Twitterissä ja julkaisi karun kuvan palaneesta kädestään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Brandi Glanville tunnetaan taannoisesta avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi myös otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.