Povipommi Katie Price kuin My Little Pony – vuoden tökeröin muotimoka?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price tunnetaan julkkismaailman omana Barbiena, jonka tyylivalinnat eivät ole aina luonnollisimmasta päästä. Joskus neitokainen kuitenkin ylittää jopa omat villit pukeutumistottumuksensa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mikäli joku neidon faneista on joskus pohtinut, miltä näyttäisi Katie Pricen ja My Little Ponyn risteytys, nyt siihen on saatavilla vastaus. Povipommi juhlisti KP Equestrian -ratsastusmerkin viisivuotisjuhlaa pukeutumalla itse hevoseksi. 34-vuotiaan tyylitajulla tämäkin pinkki näky muistuttaa karvaista leluponia. Pricen tyyli on nähtävissä verkkovideolla.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.