Rick Ross mokasi pahasti: Riimittelee tiedottoman naisen raiskaamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Rick Ross, oikealta nimeltään William Roberts, on päätynyt usein otsikoihin hänen ja muiden artistien välisten riitojen kanssa. Ross joutui äskettäin murhayrityksen kohteeksi, kun hänen autoaan kohti ammuttiin arviolta 20 laukausta.

Nyt 37-vuotias räppäri on alittanut genrensä artisteille jo valmiiksi matalalle asetetun riman, kun hän riimittelee kappaleessaan tiedottoman naisen raiskaamisesta. Rick Ross kertoo kappaleessa lisänneensä ekstaasihuumetta salaa naisen shampanjaan ilman että tämä huomasi mitään. Sen jälkeen räppäri kertoo vieneensä naisen kotiinsa ja nauttineensa naisesta ilman että tämä huomasi mitään.

– Pelottavinta tässä on, että monet miehet ja pojat tekevät tuota. Siksi tämä ei ole muiden joukossa vain yksi surkea raplyriikka, jonka voisi ohittaa olankohautuksella, Ebony.comin päätoimittaja Jamilah Lemieux kommentoi.

Vaikka räppäri itse ei välttämättä ole syyllistynyt rikokseen, niin monet muut ovat. Lyriikoista suivaantuneiden mukaan Rick Ross glorifioi raiskauksia. Tähän mennessä ainakin yksi radioasema on asettanut kaikki Rick Rossin kappaleet soittokieltoon, ja useat muut kanavat harkitsevat samaa.

– Rick Rossin lyriikka ei ainoastaan kerro tapauksesta, vaan siinä rehennellään ja yllytetään samanlaiseen käytökseen, michiganilainen Radio 103,7 totesi tiedotteessaan.

Ross itse on puolustautunut kertomalla, että kappaleessa ei mainita lainkaan sanaa ”raiskaus”. Kuulijalta ei kuitenkaan jää epäselväksi mitä kappaleen sanoituksessa todellisuudessa tarkoitetaan.

Taannoin Rick Ross otti toisen räppärin kanssa yhteen BET Hip Hop -gaalassa. Miesten välinen sanakarkka johti parkkipaikalla tapahtuneeseen ammuskeluun. Kukaan ei kuitenkaan joutunut sairaalaan, eikä ketään pidätetty. Rick Ross päätyi otsikoihin hiljattain myös poseerattuaan internetissä levinneessä huumeaiheisessa kuvassa.