Poliisikin ihmeissään: Nainen puukotti miestään ja heitti tekojalan kadulle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihmiset päätyvät tekemään erilaisia rikoksia hyvinkin oudoista ja joskus tiedostamattomista syistä. Poliiseille on nyt esimerkiksi arvoitus, miksi eteläcarolinalainen nainen hyökkäsi maanantai-iltana poikaystävänsä kimppuun.

48-vuotias Michelle Thomas päätyi puukottamaan rakastaan ja repi sen jälkeen miehen jalkaproteesin irti. Nainen heitti tekojalan ulos pihamaalle estääkseen poikaystävää seuraamasta häntä. Greenwoodin poliisin mukaan Thomas soitti lopulta itse poliisit paikalle väkivaltaisen tilanteen jälkeen ja tunnusti tekonsa.

Vahingoittuneen miehen mukaan naisella ei ollut syytä hyökätä hänen kimppuunsa. Hänen puukotushaavojaan hoidettiin sairaalassa tapahtuneen jälkeen, mutta mies ei ole hengenvaarassa. Thomasia syytetään nyt törkeästä kotioloissa sattuneesta pahoinpitelystä, uutisoi Huffington Post -lehti.