Sabrina Boing Boing järjesti näyttävän autopesun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar ja DJ Sabrina Boing Boing on jo nimensäkin perusteella muodokas nainen. Vaaleaverikkö tuli äskettäin kuuluisaksi seksikkäimpänä eläinten ystävänä, kun hän julkaisi verkkokuvia, joissa antoi vasikan imeä rintaansa.

Ahkerasti jättirintojaan ja muhkeaa peppuaan sosiaalisessa mediassa esittelevä Sabrina on jälleen tallennettu uusiin kuviin, joissa hän on tällä kertaa autonpesupuuhissa. Bikineihin verhoutunut mallikaunotar kasteli auton lisäksi itsensä ja tarjosi kuvien perusteella sivustakatsojille aimo annoksen villiä tunnelmaa.

Kurvikas Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.