Freddie Mercury vei mieheksi pukeutuneen Prinsessa Dianan homobaariin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinsessa Diana ja Queen-yhtyeen laulaja Freddie Mercury kuuluvat kumpikin Iso-Britannian tunnetuimpiin traagisesti edesmenneisiin julkkiksiin. Nyt kumpikin tähdistä on noussut jälleen otsikoihin varsin erikoisen paljastuksen merkeissä.

Koomikko Cleo Rocos paljastaa tuoreessa The Power of Positive Drinking -kirjassaan, kuinka hän, Freddie Mercury ja televisiotähti Kenny Everett naamioivat Prinsessa Dianan miesmalliksi, jotta tämä voisi livahtaa heidän mukanaan Lontoossa sijaitsevaan Royal Vauxhall Tavern -homoravintolaan. Armeijatakkiin, mustaan lippukseen ja aurinkolaseihin puettu Diana pääsi viettämään iltaa rauhassa ilman, että ihmiset kiinnittäisivät häneen huomiota.

– Kun tarkastelimme häntä hämärässä valaistuksessa, päätimme että modernin maailman tunnetuin hahmo saattaisi mennä läpi varsin erikoisesti pukeutuvana miesmallina. Pelkäsimme hänen paljastuvan koska tahansa kävellessämme sisään. Ihmiset eivät kuitenkaan tuntuneet huomaavan häntä. Hän ikään kuin katosi. Mutta hän rakasti sitä, Rocos jatkoa, Cleo Rocos paljasti.

Cleo Rocos kertoo ravintolan olleen täynnä, mutta uskoo Freddie Mercuryn, Kenny Everettin ja hänen itsensä kääntäneen ihmisten huomion pois naamioidusta prinsessasta. Dianan tiedetään viettäneen muutoinkin aikaa julkisuudessa valeasuun turvautuneena. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun hänen paljastateaan pukeutuneen myös mieheksi.